اینجا محل تبلیغ شماست

ماهنامه شماره 72

تاریخ ایجاد خبر : سه شنبه 23 خرداد 1396
ماهنامه شماره 72

ابیمارستان

 خبرنگار صنعت درمان از بیمارستان «کمالی» در استان البرز، گزارش می‌دهد

كمالي، از پرتولدترین بیمارستان‌های خاورمیانه

تعداد تخت‌‌ها به 400 تخت افزایش می‌یابد

مرکز آموزشی و درمانی «کمالی» یکی از بیمارستان‌های قدیمی و ریشه‌دار کشور و استان البرز است. در سطح کرج، کم‌تر کسی است که این بیمارستان را نشناسد. اگر از کسی نشانی این بیمارستان پرسیده شود، معمولاً با لبخند پاسخ می‌دهند. چراکه بسیاری از افراد یا خودشان و فرزندانشان و یا بستگانشان در این بیمارستان 66 ساله، متولد شده‌اند. آمار تولد در این بیمارستان، بسیار چشم‌گیر است. به‌گونه‌ای که این بیمارستان به دلیل داشتن 14 تا 15 هزار تولد در سال تبدیل به یکی از بیمارستان‌های موفق در حوزه تولد نوزادان نه‌تنها در سطح کشور بلکه در خاورمیانه شده است. 

فضای بیمارستان کمالی به سه قسمت تقسیم می‌شود؛ نخست فضای قدیمی بیمارستان است که اکنون بخش اداری در آنجا قرار دارد. قسمت‌های بعدی بیمارستان شامل دو ساختمان جدید است که در جریان طرح تحول نظام سلامت به بیمارستان افزوده شده است. نخستین ساختمان در مردادماه سال گذشته با حضور دکتر هاشمی، وزیربهداشت کشور افتتاح شد.. بیمارستان کمالی پیش از طرح تحول نظام سلامت، 190 تخت فعال و 140 تخت مصوب داشت اما اکنون بیمارستانی با 220 تخت فعال است که با افتتاح ساختمان جدید و افزوده شدن 180 تخت دیگر به مجموع تخت‌ها، تبدیل به بیمارستانی 400 تخته خواهد شد.

 پرونده

بودجه سلامت بر پایه لرزان هدفمندی یارانه‌ها

بهداشت هم‌چنان منابع پایدار ندارد

قانون بودجه سال 1396 که آذرماه سال 1395 تقدیم مجلس شده بود، پس از برگزاری 16 جلسه علنی در 24 اسفندماه 1395 با 160رای موافق، 19 رای مخالف و 4 رای ممتنع در مجلس شورای اسلامی تصویب شد. این قانون در۲5/۱۲/۱۳۹۵ به تأیید شورای نگهبان رسید و توسط رییس مجلس به رییس‌جمهوری، حسن روحانی ابلاغ شد.

بر اساس این قانون بودجه سال 1396، مجموع اعتبارات وزارت بهداشت و درمان در لايحه بودجه سال 1396 مبلغ پانصد و هشتاد و شش هززار و هشتصد و هشتاد و نه 889/586 ميليارد ريال است كه نسبت به قانون بودجه سال 1395 رشد 15 درصدي داشته است. به این ترتیب سهم وزارت بهداشت و درمان از کل بودجه کشور از 7/5 درصد در سال 1395 به 6 درصد در سال 1396 رسیده است. بر این اساس هزینهای که دولت برای بهداشت و درمان هر ایرانی در نظر گرفته است 606 هزار و 640 تومان است در نتیجه سلامت سومین محل بعد از بیمه و آموزش است که دولت برای هر ایرانی هزینه میکند. به همین دلیل کارشناسان معتقدند که بودجه سلامت از اولویت نخست در سالهای گذشته به اولویت سوم افت کرده است. در پرونده این شماره بودجه حوزه سلامت کشور به نقد و بررسی گذاشته شده است.

دستاورد

در دستاورد این شماره گزارش‌هایی درباره «سمپوزیم بین‌المللی پروژه پروتئوم انسانی»، «بیست‌وسومین سمینار سالیانه‌ فارابی» و «بیست‌و‌چهارمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران» می‌خوانید.

شماره مجله : 72
ارسال نظر
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :
عدد داخل کادر را وارد نمایید :
فایل word وجود ندارد         دريافت در قالب Pdf

بازگشت به ليست اخبار

فرم اشتراک ماهانه

آرشیو اخبار

انتقادها و پیشنهادها

همه حقوق این سامانه به ماهنامه صنعت درمان تعلق دارد. بهره برداری و انتشار مطالب با ذکر منبع مجاز است.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط اروپل